Pannon Textil-Ruhaipari Klaszter

Ruhaipar

A Pannon Textil-Ruhaipari Klaszter 2005-s megalakulásával elsőként a régióban található ruhaiparban működő, magas foglalkoztatási potenciálú KKV-k működésének segítését tűzte ki célul. A ruhaipar a ma napig az egyik legnagyobb élőmunka igényű iparágnak számít a nagyfokú gépesítettség és technológiai fejlődés ellenére. Közös célunk és érdekünk a hálózatos együttműködés keretein belüli termék-szerkezet megújítás, a versenyképesség növelése nagyobb hozzáadott értékű termékek előállítása révén, ezáltal munkahelyek megtartása, újak teremtése.

Kiemelten fontosnak tartjuk a hazai és külföldi piacokon történő közös megjelenést, fellépést, az egységes képviseletet hazai és nemzetközi partnereink felé. Hálózatunkon keresztül pedig a kontrollált bérmunka és egyéb munkák közvetítését, garantálva ezzel mindegyik fél számára a megbízhatóságot.

Klasztertagjaink magas technológiai felszereltséggel, szakképzett munkaerővel, folyamatos szakmai-, és technológiai újításokkal, rugalmassággal alkalmazkodnak a folyamatosan változó piaci környezethez.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.