Pannon Textil-Ruhaipari Klaszter

Klaszter Divatshow

2012. november 8-án a zalaegerszegi Zsinagógában került megtartásra a Klaszter Divatshow.

A rendezvény az Új Széchenyi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program keretében támogatott „Pannon Textil Klaszter tagvállalatainak innovatív termék- és szolgáltatásfejlesztése” című projekt (NYDOP-1.1.1/A-11-2011-0005) keretében valósult meg.

A bemutatón a Pannon Textil-Ruhaipari Klaszter 3 aktív tagjának termékeit vonultatták fel a kifutón.

A Color Ruházati és Kereskedelmi Kft. és a Viva La Femme Kft. saját kollekcióit mutatta be, melyeket elsősorban hazai piacon COLOR, BRAGA, illetve Feminité by Color márkanéven értékesítenek.

A CHIC Kft. 2007 óta egy igényes eleganciát képviselő olasz céget szolgál ki magas minőségben, melynek darabjai kerültek bemutatásra.

A CHIC Kft. modelljeinek felvonultatása után a Color Kft. által gyártott francia tervezők modelljeit is megtekinthette a közönség, melyek esetenként feltűnően egyedi, színes, igen modern darabok voltak. Ezek a termékek a PMJC valamint a Carven márkaneveket képviselik.

A rendezvényen bemutatkozott a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány, melyet a résztvevők tombola- és pólóvásárlással támogathattak.

Egy nagyon élénk Divatshownak lehettünk részesei, melyen a füst és fényáradat, a modern koreográfiában felvonuló modellek, a balett növendékek közbeiktatott táncos számai színvonalas műsort hoztak létre.