Pannon Textil-Ruhaipari Klaszter

Jubileumi divatbemuató Zalaegerszegen

2014. november 13-án rendkívül impozáns helyen, a zalaegerszegi Zsinagógában került megrendezésre a Color Ruházati és Kereskedelmi Kft. divatbemutatója, melynek apropóját a 60 éves vállalat jubileuma adta. A bemutatón a Color Kft. női, illetve férfi ruhakollekcióit csodálhatta meg a nagyközönség két felvonásban.

A divatbemutatót megelőzően az EURES-T Pannonia keretében az érdeklődő ruhaipari vállalkozók szakmai előadásokat hallhattak a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara illetékeseitől, valamint a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség munkatársától. Emellett pedig céglátogatáson vehettek részt Virágné Dr. Móga Julianna tulajdonos, valamint Méhesné Molnár Katalin kalauzolásával. A rendezvényen részt vettek a  szombathelyi Oladi Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola ruhaipari szakma végzős diákjai is.

A rendkívül magas színvonalú divatbemutatót a közönség nagy elismeréssel fogadta. Rreméljük, hogy még sok ilyen eseményre kerülhet sor a jövőben a Color Kft. életében, mellyel megszínesíti a a szürke hétköznapokat,t illetve jó hírét visz a ruhaiparnak mind hazai, mind nemzetközi szinten.